„Семейното сърце“ - семинарът за малки и големи творци

izlojba_Artis_15godini_v-MON
Изложба на училище „АРТИС“ в Министерството на образованието и науката
01/11/2014
albino_pitti_artis_sofia
Творецът Албино Пити гостува на ЧСОУ Артис
17/11/2014

„Семейното сърце“ – семинарът за малки и големи творци

Semeinoto_syrce_ARTIS_38

По повод 15 ноември – деня на християнското семейство, ние, от училище  “АРТИС” и  Института за Изкуство и Терапия, организирахме практически семинар с арт терапия  “Семейното сърце – как да балансираме семейните отношения, да разберем детето си и да се забавляваме заедно”.

Използвахме изкуството като начин да се забавляваме, да общуваме през сърцето и тялото, да трупаме умения за взаимност, сътрудничество и разбирателство. Ще можем да прекараме качествено време заедно в създаване на красиви творчески неща.

В семинара участваха деца от всички възрасти и техните родители.

Семинарът се води от Елица Великова, дипломиран арт терапевт, психолог, преподавател в НБУ. Елица има  магистърска степен по Експресивна арт терапия от European Graduate School, Саас – Фе, Швейцария и бакалавърска степен по психология от American University of London, UK и работи като терапевт с деца, възрастни и групи както в България, така и в други страни по света.

Повече за Елица Великова и нейният подход в арт терапията и работата с деца можете да научите в първа и втора част от нейното интервю за в-к „Стандарт“.

Ако желаете да посетите следващо издание на  семинара, можете да се свържете с нас на info@artisbg.com .

Comments are closed.