ВЪЗПИТАНИЕТО Е МИСИЯ, А ОБРАЗОВАНИЕТО – ИЗКУСТВО!

Мисията ни е да съхраним естествената любов на децата към ученето и да служим на таланта като използваме уникална методика и изграждаме полезни умения за света на технологиите.

 • СУГЕСТОПЕДИЯ

  Училище с утвърдена от МОН програма по сугестопедия за 1-4 кл.

 • ИЗКУСТВА

  Интегриран процес, който стимулира търсенето на свобода и лична изява

 • ТЕХНОЛОГИИ

  Предоставя познания и дава умения за професиите на бъдещето

 • ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ

  Водещ чужд език – английски, и втори – италиански

 • ИНОВАТИВНОТО УЧИЛИЩЕ

  Комбинацията от качествени обучителни методи и мотивирани педагози превръща „АРТИС“ в училище от нов тип. Чрез сугестопедията усвояването на знания се случва в комфортна и творческа среда, която стимулира и освобождава потенциала на децата. Синергията между обучение и изкуство създава хармонична, балансирана и позитивна атмосфера. Курсове и проекти изграждат конкуренти умения, запознавайки учениците с технологиите и иновациите. Изучаването на чужди езици е необходимо условие за надежден обучителен процес и реализация в глобалния свят!

 • УНИКАЛНА ТВОРЧЕСКА АТМОСФЕРА И МЯСТО ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

  В допълнение на Сграда 1 в кв. Иван Вазов (в близост до Южен парк) новата учебна сграда на „Артис“ в ж.к. Младост отваря врати за началото на учебната 2018-2019 година! Модерна, просторна и функционална Сграда 2 е в синхрон с високите ни изисквания за спокойна, креативна и стимулираща учебния процес среда – нужна база за високи резултати и личностно развитие! Разположена в динамично променяща се част на София, новата ни сграда ще отговори на индивидуалните ви нужди за удобство и комуникативност на локацията.

ПРИЕМ 2018-2019 г.

Свържете се с нас за консултация!

Нова сграда!

ж.к. Младост 2, бул. Андрей Ляпчев 72,
до Метро станция Александър Малинов,
прием за ПГ, 1-ви клас, 5,6,7,8,9 клас

Иван Вазов

1408 София кв.Иван Вазов, ул. "Димитър Манов" 18
вход откъм ул. "Балша"
прием за ПГ, 1,2,3,4 клас

Образователна група