Чудесна атмосфера в първия ден на отворени врати за годината

1
Дни на отворените врати
13/01/2016
Портрета на Левски в Артис
В „Артис“ почетохме личността и делото на Васил Левски
19/02/2016

Чудесна атмосфера в първия ден на отворени врати за годината

Елмър, както го усещат второкласниците

За нас беше истинско удоволствие да посрещнем за първи път тази година родители, които имат желание да се запознаят отблизо с работата на училище „Артис“.

Като начало, гостите имаха възможност да се запознаят с мисията, добродетелите  и екипа на училището,  профилите, които са специфични за нас,  подхода ни към обучението на децата и отношението ни към тях, и извънкласните занимания, които предлагаме в допълнение на основната учебна програма.

След като поканихме посетителите да се разделят в 2 групи – едната за начален етап, а другата за прогимназиален, те имаха възможността да посетят няколко учебни часа. По време на тази обиколка гостите успяха да усетят атмосферата в училището, начина, по който децата работят и се чувстват по време на час и да видят отблизо работата на преподавателите в училището.

В прогимназиален етап екипът от преподавателя по математика и физика и преподавателя по биология и химия представи интересен и ефектен урок за металите и взаимодействията им с различни вещества. Гостите успяха да видят и как протичат часовете по изобразително изкуство, както и да научат имената на основни плодове и зеленчуци на италиански език.

В начален етап посетителите имаха възможност да видят децата от всички класове и да присъстват в комбинирани сугестопедични часове, урок по английски език, изобразително изкуство и човек и общество.

Благодарим сърдечно на гостите за техните позитивни коментари за нашата работа и ще очакваме с радост нови посетители на следващите дни на отворените врати в „Артис“.

 

Comments are closed.