Час на класния ръководител в ботаническата градина на г-н Вуков

Deya_valcheva
Художникът Дея Вълчева преподава на учениците с въображение, свобода и вдъхновение
03/03/2015
OtvorenUrok_literatura_ARTIS_3
Драматизация на „Славеят“ на Андерсен в отворения урок по литература на г-жа Рени Здравкова
09/03/2015

Час на класния ръководител в ботаническата градина на г-н Вуков

Chas_na_Klasniq_ARTIS_2

Един поглед в тайната градина на шести клас, където виреят кактуси, орхидеи, мушката и други растителни видове, цъфтящи под зоркия поглед на класния ръководител Иван Вуков. Кадрите са от Часа на класния ръководител, който протече на отворени врати като част от Дни на отворените врати в Частно СОУ по изкуства и чужди езици „АРТИС“.

Присъстващите можеха да се вдъхновят от таланта и изобретателността на преподавателя Иван Вуков, който успя да съчетае в един урок от 40 минути знания по ботаника, организационни уроци за своите ученици и да разпредели задачите по грижата за растителната ферма, както в истинска фирма. Като резултат шестокласникът Воин се превърна във финансов отговорник, Дона в отговорник за PR отдела, Паула ще бди над IT отдела, а Виктор в координатор на работата. Освен да следят за резултатите в своите „отдели“, учениците не бива да забравят и своите отговорност към растенията във фермата, защото както мъдро отбеляза г-н Вуков по време на часа: „Нямаме ли растения, нямаме и фирма“.

 

 

1 Comment

  1. […] Благодарим на г-н Вуков, че за пореден път ни изненада със своите находичвост и изобретателност! Нали не сте забравили за неговия специален Час на класния ръководител?! […]