logos
Училище „Артис“ работи по нови европейски проекти
09/09/2015
Слънцето
Истинската учебна година за първокласниците започна с пиеса
23/09/2015

С любов на училище

18_питката и меда

Деца, родители и учители започнаха новата учебна година в „Артис“ с голямо вълнение, вдъхновение и радост.

По време на официалното откриване на 15 септември,  учениците и техните родители бяха поздравени от Пламен Натов, управител на училището и Вергиния Веселинова, директор. Поздравления бяха изказани и от гостите, които бяха поканени да присъстват на празника.

За първи път прага на училището преминаха  26 деца в подготвителен и първи клас. Останалите ученици  с радост влязоха отново в класните стаи, където с нетърпение ги очакваше преподавателския екип на училището.

„И това лято вложихме много любов и старание в подготовката за следващата учебна година: имахме нужда от нови преподаватели, които подбрахме с много внимание и верни на основните ни принципи за професионализъм, проактивност и екипност; проведохме двумесечно обучение не само на новодошлите, но и на преподавателите, които са с нас от преди; погрижихме се за уюта на нашите ученици и реновирахме етажа на сградата, в която се намираме и разбира се, не на последно място, екипът вложи много усилия и ентусиазъм в планирането и организирането на учебното съдържание, така че децата да учат с интерес, в условия на свобода и любов.“, сподели управителят на училището Пламен Натов.

Екипът влиза в новото приключение с вярата, че това ще бъде още една година, в която училището ще работи не само за това децата да усвояват знания с удоволствие, но и за това да се чувстват подкрепени, уважени и щастливи.

 

Comments are closed.