СУГЕСТОПЕДИЯ, ИЗКУСТВА И КРЕАТИВНОСТ, ИЛИ КЪДЕ ДА УЧАТ ДЕЦАТА ПО-ДОБРЕ И БЕЗ СТРЕС!

Artis-FB-1366x662
Артис – иновативното училище по изкуства и чужди езици
02/05/2018

СУГЕСТОПЕДИЯ, ИЗКУСТВА И КРЕАТИВНОСТ, ИЛИ КЪДЕ ДА УЧАТ ДЕЦАТА ПО-ДОБРЕ И БЕЗ СТРЕС!

Artis-learn-smART-1366x662

Вероятно на всеки се е случвало да учи продължително и старателно, да повтаря заученото, да преговаря, но въпреки всички положени усилия тъкмо когато трябва да изразим себе си и знанията, които сме придобили, мозъкът сякаш блокира, “бариерата” пада и се озоваваме в капана на собственото ни съзнание – да не помним това, което дълго сме се старали да научим… Що се отнася до учениците – описаното състояние е често явление, което не е от полза както за тях самите, така и за учителите и родителите им.

Правилният подход е още от детска възраст обучителният процес да отключва неразкрития потенциал и таланти на учениците, както и способността да възприемат повече нови знания, но без стрес, умора и напрежение. Изкуствата и стимулирането на креативността са само част от начините да бъде постигнат желаният резултат. Естествено, в комбинация с изградена и доказана обучителна методика.

Именно върху търсенето на неразкритите възможности на човешкия ум съсредоточава научните си изследвания проф. д-р Георги Лозанов. А големият му успех идва през 1978 г., когато международна комисия на ЮНЕСКО оценява разработената от него методика – сугестопедия, и я препоръчва за използване при обучение по всички предмети навсякъде по света.

“И ВСЕ ПАК ЗНАМ, ЧЕ СУГЕСТОПЕДИЯТА ЩЕ БЪДЕ УЧИЛИЩЕТО НА БЪДЕЩЕТО…“ ПРОФ. Д-Р ЛОЗАНОВ 

Вярваме, че бъдещето вече се случва в иновативно частно училище за изкуства и чужди езици АРТИС, което е сертифицирано от МОН да интегрира сугестопедичния метод в начален етап на образователния процес.

Изкуствата и чуждите езици са един от основните фокуси в учебния процес на ЧСУ Артис, a сугестопедичният метод на обучение освобождава учениците от наложените самоограничения и притеснения, позволявайки им ефикасно усвояване на знания по позитивен и спонтанен начин, защото… 

НАШАТА МИСИЯ Е ДА ЗАПАЗИМ ЕСТЕТСТВЕНАТА ЛЮБОВ НА ДЕЦАТА КЪМ УЧЕНЕТО.

Като комбинираме академичния подход с творчеството и обръщаме индивидуално внимание на всеки ученик, успяваме да превърнем АРТИС в привлекателно място за изява  на таланти, креативност и артистичност!

НОВА УЧЕБНА СГРАДА – НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ

През есента на 2018 г. ЧСУ Артис отворя врати и в новата учебна сграда в ж.к. Младост 2, бул. Андрей Ляпчев 72, за да предостави на своите ученици уникална по рода си творческа атмосфера и възможности за развитие!

Разположена на комуникативна локация, Сграда 2 ще посрещне ученици и родители с просторни, многофункционални и стимулиращи творческата нагласа на децата пространства!

Ако желаете и Вашето дете да започне или да продължи своето образование в екип от висококвалифицирани педагози и стимулираща атмосфера, научете повече ТУК за нашите условия за прием през учебната 2018/2019 г. и се свържете с нас за лична среща и разговор ТУК

Вярваме, че изборът Ви ще е успешен, защото в ЧСУ Артис

ВЪЗПИТАНИЕТО Е МИСИЯ, А ОБРАЗОВАНИЕТО – ИЗКУСТВО!

 

Comments are closed.