Награждаване на училище "АРТИС"

Angelite_pyrvi_klas_ARTIS_5
Седмицата на ангелите в първи клас
26/01/2015
tvorbi_v_MON_artis_1
Картини на учениците на „АРТИС“ украсиха Министерство на образованието и науката
03/02/2015

Награждаване на училище „АРТИС“

nagradi_artis_2014_15

Награждаване на училище „Артис“ за качествена реализация на проекта „Ролеви модели на нашата европейска идентичност“

Частно СОУ  по изкуства и чужди езици „АРТИС“ получи специална награда по време на Валоризационната конференция на Центъра за развитие на човешките ресурси.

Наградата бе присъдена на училище „АРТИС“ по повод качествената реализация на проекта „Ролеви модели на нашата европейска идентичност“- 2012/2014 г. /“THE ROLE MODELS OF OUR EUROPEAN IDENTITY“/ по секторна програма „Коменски“.

Специални гости на конференцията за валоризация по програма „Учене през целия живот“, Програма „Младежта в действие“ и Програма „Еразъм+'“ бяха г-жа Милена Дамянова – Председател на Комисията по образованието и науката при Народно събрание на Република България, проф. Костадин Костадинов – Заместник – министър на образованието и науката, г-жа Ваня Кастрева – Заместник -министър на образованието и науката и г-жа Лора Махлелиева-Кларксън – Изпълнителен директор на Центъра за развитие на човешките ресурси.

Представители на „АРТИС“ се включиха в конференцията не само, за да получат своята заслужена награда, но и като водещи на работно ателие за художествени творби в рамките на изложението „И аз умея“.

Проектът „Ролеви модели на нашата европейска идентичност“- 2012/2014 г. е реализиран съвместно с партньори от  Испания, Холандия, Белгия, Полша и Англия.

 

Comments are closed.