Как неусетно учим, докато се забавляваме – партито за Хелоуин на „Артис“

презентаторите
Историята събира големите и малките заедно
30/10/2015
и публиката
В „Артис“ говорим за будителите
04/11/2015

Как неусетно учим, докато се забавляваме – партито за Хелоуин на „Артис“

тиквите в конкурса

В петък всички ученици бяха поканени да отпразнуват заедно празника на Вси светии (Helloween). Отговорните за невероятното парти бяха учениците от 6-ти клас – Андреа, Симеон и Мина, които по собствена инициатива организираха събитието. Децата подходиха много професионално към проекта: разписаха съдържанието и необходимите ресурси, подготвиха бюджет, планираха осъществяването и изпълнението. Сега  предстои последната фаза от осъществяването на всеки проект – анализ на процеса по подготовка и осъществяване, така че при работа по следващо събитие, учениците да се справят още по-гладко и организирано.

И така, в петък следобед , всички ученици – от най-малките до най-големите, се забавляваха страхотно в специално украсената от организаторите стая. Освен похапване на вкусни хелоуински сладки, имаше музика и танци, и разбира се, най-вълнуващото за всички – конкурс за най-добра тиква и най-добър костюм. Журито се затрудни в определянето и на двете, тъй като децата се бяха постарали много при изработването на тиквите и при подготовката на костюмите си. Все пак, успешно бяха излъчени двама победители, които напълно заслужено получиха своите грамоти от организаторите.

„Много сме доволни от партито! Беше страхотно и получихме само позитивни коментари от децата – много им е харесало!“, сподели Андреа, докато танцувайки помагаше за почистването след забавлението. Организаторите получиха много поздравления и от преподавателите, които също се забавляваха чудесно.

Comments are closed.