Как да направим филм с Лиза Боева и Ицко Финци

ElitzaVelikova_Artis_1
Психологът Елица Великова за терапията с изкуство – I част
28/11/2014
Georgi_Moskov_Artis_3
Представяне на Георги Москов – художник и преподавател в ЧСОУ „АРТИС“
08/12/2014

Как да направим филм с Лиза Боева и Ицко Финци

kak_da_napravim_film_Artis

Курсът на училище Артис за млади режисьори

Курсът „Как да направим филм“ дава уникалната възможност на ученици от 1-ви до 7-ми клас да създадат игрален филм под ръководството на режисьора Лиза Боева и актьора Ицхак Финци.

Целта на майсторския клас на Лиза Боева и Ицхак Финци е всеки един от учениците да вземе участие във всяка фаза от създаването на игрален филм: от оформянето на идеята, през писането на сценария, създаване на режисьорска книга, избора на локации, оформяне на декори, кастинг на актьори, актьорска игра, операторска дейност, озвучаване и монтаж.

Под формата на игра, учениците имат възможност да създадат реален творчески продукт – игрален филм, който да представят на официална премиера във филмотечно кино „Одеон“.

Ръководител на курса е Лиза Боева – режисьор на документални и игрални филми, доктор на науките и преподавател в департамент „Кино, реклама и шоубизнес“ в Нов Български Университет.

Асистент на Лиза Боева е  Ицхак Финци – театрален и филмов актьор с над 60 роли в българското и европейско кино.

Курсът „Как да напрвим филм“ на Лиза Боева и Исхак Финци е част от отворената програма на ЧСОУ по изкуства и чужди езици „АРТИС“ , чиято цел е предлагането на качествени и вдъхновяващи майсторски класове, които да стимулират своите участници да развиват творческия си потенциал.

Кадри от първият майсторския клас, който стартира края на м. октомрви 2014 ч и ще завърши края на м.януари 2015 с официална премиера, за която допълнително ще споделим.

 

4 Comments

  1. […] които взеха участие в майсторския клас – „Как да направим филм“ на режисьора Лиза Боева и актьора Ицхак […]

  2. […] клас „Как да направим филм“ можете да откриете тук, а снимки от премиерата на филмите „Магьосникът от […]

  3. […] ученици работиха няколко месеца в майсторският клас „Как да направим филм“ на актьора Ицко Финци и режисьора Лиза Боева и като […]

  4. […] ученици работиха няколко месеца в майсторският клас „Как да направим филм“ на актьора Ицко Финци и режисьора Лиза Боева и като […]