Артис – иновативното училище по изкуства и чужди езици

10653348_635580103227884_5782169152198750523_n
Най-важната задача пред учителя – да съхрани естествената любознателност у детето
26/04/2018
Artis-learn-smART-1366x662
СУГЕСТОПЕДИЯ, ИЗКУСТВА И КРЕАТИВНОСТ, ИЛИ КЪДЕ ДА УЧАТ ДЕЦАТА ПО-ДОБРЕ И БЕЗ СТРЕС!
16/05/2018

Артис – иновативното училище по изкуства и чужди езици

Artis-FB-1366x662

„Ако трябва да научим децата да мислят, трябва първо да ги научим да измислят.“

Джани Родари

 

Учебната среда е един от важните фактори, които помагат на учениците да разкрият потенциала си. В ЧСУ Артис поддържаме творческа, стимулираща и обгрижваща среда, защото нашата цел е да съхраним и развием естественото любопитство, нагласа и желание за учене на всяко едно дете!

От 19 години Артис е не просто училище, а общност, в която стремежът към личностно развитие и изява, вдъхновението и желанието за усъвършенстване са неизменна част от образователния процес!

Tака e, защото в АРТИС винаги…

 

ПРИЕМАМЕ ЛИЧНО ГРИЖАТА И ОТГОВОРНОСТТА ЗА ДОБРО ОБРАЗОВАНИЕ В ХАРМОНИЧНА И АРТИСТИЧНА СРЕДА!

Ако желаете и Вашето дете да започне или да продължи своето образование в екип от висококвалифицирани педагози и стимулираща атмосфера, научете повече ТУК за нашите условия за прием през учебната 2018/2019 г. и се свържете с нас за лична среща и разговор ТУК

НОВА УЧЕБНА ГОДИНА – НОВА УЧЕБНА СГРАДА

В допълнение на Сграда 1 в кв. Ив. Вазов, ул. Димитър Манов 18  през есента на 2018 г. новата учебна сграда на Иновативно частно училище Артис ще отвори врати, за да предостави на своите ученици уникална по рода си творческа атмосфера и възможности за развитие.

Разположена на комуникативна локация в ж.к. Младост 2, ул. Андрей Ляпчев 72, новата сграда на Артис ще Ви посрещне с просторни, многофункционални и стимулиращи творческата нагласа на децата пространства!

Вярваме, че изборът Ви ще е успешен, защото в ЧСУ Артис

 

ВЪЗПИТАНИЕТО Е МИСИЯ, А ОБРАЗОВАНИЕТО – ИЗКУСТВО

Ефективната комбинация от иновативни обучителни методи и мотивирани и вдъхновяващи педагози превръща Артис в иновативно училище.

СУГЕСТОПЕДИЯTA e уникален метод, чрез който усвояването на  знания се случва ефективно и бързо в комфортна творческа среда, която стимулира и освобождава потенциала на децата.

ИЗКУСТВАТА при нас са цялостно интегрирани в обучителния процес, създавайки хармонична, балансирана и позитивна атмосфера и не на последно място – модел, който успешно стимулира търсенето на свобода и лична изява при децата.

ТЕХНОЛОГИИТЕ И ИНОВАЦИИТЕ се превръщат във важна част от учебната програма и предоставят на нашите ученици релевантни знания и практически умения за професиите на бъдещето.

ЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ е активно застъпено в програмата на Артис, за да подготви децата за ефективна реализация с глобалния свят.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Comments are closed.